Vendégeink írták avagy ”a lelket nyugtató csend”

”Örömmel tudatom, hogy nem csalódtam, mikor a Boglárka Vendégházat választottam. A csodálatos táj, a lelket, testet nyugtató csend és békesség ami ott szétárad, és nem utosó sorban vendégszereteted, kedvességed lenyűgözött! Köszönöm a finom kajákat, a tiszta és rendezett szobát, udvart, ahol nagyon jól éreztem magam és visszavágyok. Kívánok jó egészséget, derűs napokat: Gizike”
-------------------------------------------------------------------------------------------------- vendégek 3”Még egyszer köszönjük az Önöknél töltött napokat! Nagyon jól éreztük magunkat a kedves családias légkörben. Ha bármiben segíthetünk a későbbiekben, keressenek minket. Isten áldja Önöket! Böhm Mónika, Korompay Réka, Reicher Gábor, Korompay Gábor”
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ”Kedves Távoly Család! Jól visszaértünk Torockón át, ahol szíves fogadtatásban volt részünk. Köszönjük a Hidegségben töltött szépnapokat és a családi hangulatot.Üdvözlettel, Fónyad Pál”
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ”Köszönjük azt a felejthetetlen néhány napot, amit veletek Gyimesben tölthettünk. Erdélyi túránk befejezéseként ma értünk haza Torockóról. Nagy élmény volt megízlelni a gyimesi lankákat, reggel-este várni a finom étkeket. Reméljük, a sok elképzelés megvalósul, s az ottani magyar lakta rész is tovább erősödhet. Egyetlen szívfájdalmunk, hogy macival és kígyókkal nem találkoztunk. Köszönünk mindent! Erzsi, Anett, Sanyi”
Írjon Ön is véleményt itt -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- következő oldal